Laden Evenementen
15
december

Rockin’ party met The Wieners

december 15, 2019 @ 15:00 - 20:00
  • Dit evenement is voorbij.
Rockin’ Party met The Wieners in Het Hof!
Rock’n’roll band The Wieners treedt zondag 15 december op in Het Hof Zaltbommel. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er extra veel dansrepertoire gespeeld, dus: boppers, jivers en strollers… put on your dancin’ shoes en kom ook!
The Wieners brengen grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!
De band is tegenwoordig voor twee-derde uit Zaltbommel afkomstig maar treedt op door heel Europa. In 2020 gaan ze voor de 8e keer naar Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock’n’roll-danscircuit.
Intussen zijn ze ook op tour met hun eigen theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’ langs maar liefst 84 Nederlandse theaters, oa op zaterdag 31 januari wordt De Poorterij aangedaan. Deze show is zeker de moeite waard voor mensen die graag zitten en luisteren, in Het Hof gooien The Wieners het over een heel andere boeg: voor iedereen die lekker wil dansen en een drankje wil doen.
Entree is gratis, de zaal is open vanaf 15:00 uur en de aanvang van het optreden is 16:00 uur. Kom op tijd want het wordt druk en vol is vol!

Details

Date: december 15, 2019
Time: 15:00 - 20:00
Evenement Categorieën: ,